Mine Cookies

Livop.dk - Healing af Krop & Sjæl

"Den længste rejse du kan foretage dig i livet - er rejsen fra dit hoved til dit hjerte"Gary Zukaw

Alternativ behandling

Alternativ behandling i Odsherred

Læs lidt omkring hvor og hvordan en behandling foregår.

Klinikken i Nykøbing Sjælland

Du er velkommen i klinikken i Nykøbing Sjælland

Min klinik ligger i Rørvig (Odsherred), hvor jeg lejer mig ind hos en veninde/kollega. Der er selvstændig indgang med éntre og toilet. Selve klinikken er rummelig med siddepladser til samtale, hvilket også er en del af behandlingen. F.eks. før og efter healing. Det kan være hér, hvor selve arbejdet med at blive bevidst om mønstre sker, og for at blive fri for forskellige ubalancer følger der ofte også en ændring af mønstre og dermed adfærd sted. For når man vågner op i forskellige problematikker følger der også ofte en indre trang til at ændre på sine handlemuligheder.
Eksempel :

I klinikken er der også en briks, hvor det er godt at ligge under en healing, som jo godt kan tage en times tid. En alternativ behandling hos mig tager den tid det tager, med mindre vi har aftalt et fast tidspunkt at slutte på. Men man skal regne med, at en behandling tager ca. 1,5 time.

Alternativ behandling i eget hjem

I Odsherred kommune tilbyder jeg at behandle folk i deres eget hjem.

Jeg kan også tilbyde, at jeg kommer hjem til dig. Så finder vi et egnet sted i dit hjem, det kan også foregå siddende. Nogle mennesker føler sig bedst tilpas i deres eget hjem, og det er helt fint for mig.
Min klinik ligger i Rørvig, og jeg bor i selve Nykøbing Sj. Jeg kender besværlighederne ved det offentlige transportsystem i Odsherred. Derfor tilbyder jeg, at komme hjem til dig, hvis det er nemmere for dig

Fjernhealing

Fjernhealing et sjæle møde – når der ikke er mulighed for at mødes fysisk.

Fjernhealing er også en mulighed. Jeg skal bruge din tilladelse og din fødselsdato, og så forbinder jeg mig med din sjæl. Sjælen er jo ikke fysisk som sådan, og derfor er dette muligt. Vi aftaler tidspunkt, så du ved hvornår jeg er igang, men der kræves ikke noget særligt af dig imens. Jeg tuner ind på dig og mærker, forløser og healer det belastede. Bagefter kontakter jeg dig telefonisk, så du kan høre om forløbet.
Læs mere om emnet her

Generelt

Generel oplysning omkring alternativ behandling

Ved alternativ behandling og konventionel behandling, er det afgørende, at du som klient har tillid til den person der behandler dig.
Læs mere på Sundhedsstyrelsen hjemmeside omkring regler og anvisninger for den alternative behandling i Danmark.

Der findes mange sandheder

Og klienten er mit medmenneske

Jeg er her ikke for at forkynde min sandhed, men jeg er her for at heale og vejlede dig i at finde ind til din sandhed. Jeg tror på, at der findes mange sandheder – ja, ligeså mange sandheder, som vi er mennesker her på jorden.
At vi i danmark har taget den alternative behandlingsform til os, kan eksempelvis læses i nyhedsbrevet Mandag Morgen – “8 ud af 10 er interesserede i at benytte alternativ behandling“. https://www.mm.dk/danskerne-tror-paa-alternativ-behandling/ – så er du landet her på min hjemmeside, fordi du også tror på andre behandlingsformer en den traditionelle, ja så er du ikke alene!

Når jeg på hjemmesiden benytter ordet “klienten”, kunne jeg også skrive “medmennesket”. Vi er lige, og selv om jeg er i rollen som behandler, og du er i rollen som klient, så er vi også medmennesker, der “arbejder” på en fælles sag.