Mine Cookies

Livop.dk - Healing af Krop & Sjæl

"Den længste rejse du kan foretage dig i livet - er rejsen fra dit hoved til dit hjerte"Gary Zukaw

Fjernhealing af krop og sjæl

  Jeg ønsker at blive kontaktet ang behandling via FJERNHEALING
  Ved fjernhealing er man fysisk ikke i samme rum

  … man behøver ikke være i umiddelbar nærhed for at heale!

  Hvad er fjernhealing?

  Fjernhealing kan være nyttigt, når du bor for langt væk til at komme i min klinik.
  Fjernhealing kan godt lyde lidt for mystisk til at være realistisk. Men healing har ikke noget med afstand at gøre. Hvis du ligger på briksen i min klinik, og jeg sidder ved siden af dig, så har effekten ikke noget at gøre med, om jeg sidder tæt på dig eller nogle meter derfra. Det er fordi, at jeg kontakter din sjæl og arbejder på energien i din krop, i dine tanker og følelser med mere. Når jeg kontakter din sjæl, har det ikke noget med afstanden at gøre, for sjælen er jo ikke fysisk som sådan. Vi ER en sjæl, der har en krop, tanker, følelser med mere. Men sjælen kan kontaktes – hvis jeg får lov.
  Når jeg har tunet ind på dig, får jeg kontakt til dine blokeringer, som jeg slipper, og healingen indtræffer. Læs eventuelt mere under siden Healing. Det tager den tid, det tager at forløses og heales, så en behandling inklusiv samtale varer typisk 1,5 til 2 timer.
  Healingen opleves for nogle meget fysisk, andre mere følelsesmæssigt og andre igen oplever det helt spirituelt eller som en blanding.

  Hvordan foregår fjernhealing?

  Som oftest foregår en fjernhealing hos mig således, at vi aftaler et tidspunkt, hvor vi ringes ved. Vi har en kortere samtale om det, du ønsker healing for, ligesom hvis du sad i min klinik. Derefter tuner jeg ind på dig, og hvis du ønsker, kan du være med over telefonen imens, så jeg kan sætte ord på det, vi arbejder med. Imens kan du sidde eller ligge ned og også komme med spørgsmål eller indvendinger undervejs.
  Ligesom i klinikken kan jeg arbejde med problematikker fra din fortid, barndom, tidligere liv, og du kan følge med.
  Vi kan også benytte Skype, hvis du har behov for at “kigge med”, og det er jo gratis.
  Alternativt kan vi også ringes ved efter behandlingen, hvor jeg giver dig en opdatering på det, der er arbejdet med.

  Hvad kræver det af dig?

  En fjernhealing kræver ikke noget af dig, men jo mere opmærksom du er jo større udbytte. Dog sker der ofte det, at klienten falder i søvn eller forsvinder væk for en stund, og det kan give god mening i behandlingen. Nogen gange er det fordi du giver slip på noget gammelt, og det medfører helt naturligt afspænding også i kroppen. Det kan også være et udtryk for, at din krop faktisk er træt, og så tager den sit behov til sig. Jeg healer imens, og det kan godt give mening, at du ikke skal bruge dine tanker imens.
  Ellers er opmærksomhed og modtagelighed en god indgangsvinkel. Hvordan du har det, er jo der, udgangspunktet er. Så vær lige præcis hvor du er, og så tager vi den derfra.

  Er healing med fysisk tilstedeværelse bedre?

  Fjernhealing er lige så effektivt, som hvis du kommer i min klinik. Forskellen kan ligge i din oplevelse af at være hos mig fysisk, og det synes nogen bedst om. Men det har ingen indvirkning på graden af effekten. Nogle mikser lidt imellem behandlingerne, hvis de er i området heroppe i ferierne, og så fjernhealing når de er hjemme, i de tilfælde hvor de bor lidt for langt herfra til at køre for en behandling. Alt er muligt…

  Gode råd inden en behandlingen

  Det vigtigste er naturligvis, at du er motiveret for behandlingen. Selvom healingen virker uanset om du er skeptisk eller ej.
  Men med en åben, opmærksom og modtagelig indstilling gør du dit bedste for behandlingen.
  Drik vand før og efter behandlingen – så glider energien lettere og også udrensningen.

  Læs evt. mere på Netspirit om emnet