Mine Cookies

Livop.dk - Healing af Krop & Sjæl

"Den længste rejse du kan foretage dig i livet - er rejsen fra dit hoved til dit hjerte"Gary Zukaw

Healing af ubalancer – et åndeligt brusebad

Healing af klient

Healing af kvinde – NB! behandlingen foregår fuld påklædt.

Blokeringer

Healing er at hele de områder, hvor du har blokeret din energi i din krop som i dit følelsesliv. Blokeringer er at spærre energistrømmen vejen. Det kan opleves som anspændthed, kulde, skavanker mm. Det er anslået, at ca. 75% af fysiske sygdomme har psykiske årsager, så overvejende begynder en blokering på grund af en oplevelse, som vi lukker af overfor i vores sind. OG det er en stor udfordring at forblive åben, når hændelser forbindes med ubehag og smerte. For tænk at forblive “pivåben” i hjerte, krop og sind lige meget hvad der sker omkring os eller inde i os. Vi har jo alle områder, hvor vi automatisk lukker ned, fordi vi bliver utrygge, bange, kede af det, vrede ­ som oftest med frygt som underliggende faktor. Men øvelse gør mester, det er som en muskel, man kan træne ­at forblive åben!

Healing er energiarbejde

Healing er et arbejde med energierne. Jeg kan tune ind på dig og de områder i din krop og psyke, som har blokeringer. Jeg fungerer som en kanal, der renser for de blokeringer, som du er parat til at slippe i dit tempo, og så det er til glæde og gavn for helheden.
Undervejs sætter jeg ord på, så du bevidstgøres om den proces (healing), vi arbejder med. Der kan dukke temaer og mønstre op, som er mere overordnede i dit liv, som du så bevidst selv kan arbejde videre med. For vi er jo vanedyr og har let ved at fortsætte en ubalance, med mindre vi aktivt tager stilling til at bryde den.

Healing – Flow og åndeligt brusebad

Jeg renser ud i det, jeg møder under sessionen, og der hvor den hæmmende energi slippes, der strømmer ny healende og livgivende energi ind. Denne energi har en langt højere frekvens, og den balancerer dig. Gevinsten er, at der kommer langt mere flow gennem hele dig og ikke bare i de blokerede områder. For din energi er en helhed, der gerne vil bevæge sig frit.
Målet er at komme i flow med din energi. Jo mindre der strammer og hæmmer dig, jo mere fri bliver du til at være dig.
For mig er healing en metode til indre rengøring ­ som ​et ​åndeligt brusebad!

Essens og meditative øjeblikke

Målet med healing er at renses og komme i flow. Men det er også at komme hjem til sig selv. Med det mener jeg at komme hjem til sin essens, ­der hvor du er fri for alle kvaler og forstyrrelser. Her er du intakt og fri for identifikationer med alle de sider, du har. Der kan opstå momenter af meditative oplevelser undervejs i healingen, hvor du kommer i kontakt med din essens. Her er du hel!
Tænk at der inde i os alle findes et sted, hvor vi er intakte og hele!

Rejsen hjem

For mig er dette en del af rejsen i livet, at finde hjem til mig selv og min essens. Og det mest spændende arbejde er at være en del af den proces, hvor andre også er på den rejse. Derfor healer jeg med den største livsgnist, velvidende at jeg blot er kanalen for healing, hvorigennem langt større kræfter er på færde.

Healingen foregår liggende på en briks, så der er god mulighed for afslapning. Jeg tuner ind på dine fysiske og psykiske ubalancer. Jeg forbinder mig med din frekvens og mærker ubalancen inde i mig. Dette giver mig mulighed for at få indsigt i tilstanden og årsagen, og dette er en del af bevidstgørelsen. Herefter får jeg med hjælp fra min mine guider flere muligheden for at slippe denne energi og bringe lys og kærlig healing ind i stedet. En del af dette arbejde er også, at du får bevidsthed om mønstre, hvilket åbner for muligheden for at ændre på disse.
Jeg er en slags kanal for din healing, kan fornemme din situation og dit højere selv. Energier, som ikke længere er brugbare skiller du dig af med.

Healing af fortiden fra fødsel til i dag

Ofte kan tab af energi og ubalancer skyldes årsager, som ligger tilbage i fortiden. Det kan være på grund af belastninger fra barndommen, der sætter sig som psykiske eller fysiske ubalancer. Jeg kan bringe dig tilbage til tiden før din fødsel og slippe følelser og blokeringer, som ligger hele vejen op til dit liv nu. Healingen foregår ved fuld bevidsthed, hvor jeg tuner ind på din sjæl tilbage i tiden og kommer i kontakt med de hændelser, hvor du har lukket af og skabt grobund for blokeringer. Jeg fortæller dig, hvad jeg oplever, og belastningerne kan slippes og healingen kan foregå.

Læs mere omkring healing på Wikipedia og om emnet Chakra healing her på hjemmesiden. Måske er du interesseret i en behandling via fjernhealing – læs om hvordan det foregår, og hvad du kan forvente af behandlingen.