Mine Cookies

Livop.dk - Healing af Krop & Sjæl

"Den længste rejse du kan foretage dig i livet - er rejsen fra dit hoved til dit hjerte"Gary Zukaw

Regression – healing af tidligere liv

En problematik i dit nuværende liv kan have sin årsag helt tilbage til et af dine tidligere liv. Derfor er det nødvendigt at gå tilbage til roden af problemet for at forløse det.

Regression - healing af dine tidligere liv

Forløsningen foregår ved fuld bevidsthed. Jeg tuner ind på din sjæl og finder tilbage til det eller de tidligere liv, som præger dig negativt i dit nuværende liv. Et liv som du er klar til at slippe. Jeg oplever dine tidligere liv og finder ind til det tema, der på nuværende tidspunkt giver dig problemer. Når du er parat, slippes problemet og de negative påvirkninger i dit nuværende liv – healingen finder sted!

Eksempel

En kvinde kom tilbage til et liv, hvor hun boede i Finland.
Her oplevede hun lange mørke, kolde vintre. Vinterens manglende lys resulterede i, at hun fik lange og tunge depressioner. Hun frøs, var kuldskær og sammentrukken i sin energi.
I sit nuværende liv har hun haft flere dybe depressioner med indlæggelse, selvmordsforsøg mm.
Kvinden blev renset for det tidligere liv med de depressive lag, og nutidens depressioner og tung energi fortog sig.

Regression over telefonen

Regression af tidligere liv over telefonen er også en mulighed for dig, som bor længere væk. Da arbejdet med regression af tidligere liv foregår på sjælsplan, er afstanden ikke en hindring.
Jeg tuner ind på dig via dit fulde navn og dine fødselsdata, og dermed tæller jeg dig tilbage til et eller flere af dine tidligere liv. Oftest er det tidligere liv med problematikker, som præger dig i dit nuværende liv. Jeg får indsigt i de temaer og blokeringer, som de tidligere inkarnationer har forårsaget på dit nuværende sjælsplan. Vi slipper det tidligere liv, og healingen indtræffer.
Efter sessionen taler vi sammen over telefonen for at gennemgår forløbet sammen.

En anden mulighed er at få regression over telefonen, imens du lytter med.
Jeg har min telefon på medhør, mens jeg arbejder på regression af dine tidligere liv.

Måske er du bare nysgerrig?

Er du nysgerrig efter at opleve tidligere liv uden et specielt ønske om ændring og healing ? Har du en fornemmelse af, hvor du før har opholdt dig, liv du før har levet, tidligere livshændelser der påvirker dig i dag ?
Er du et nysgerrig og intuitivt menneske og interesserer du dig for reinkarnation og tidligere liv, kan en rejse tilbage i tiden inspirere og give mening til dit liv i dag – en dejlig oplevelse.
Du er altid velkommen i min klinik i Rørvig (Odsherred), eller som flere af mine klienter i dag vælger en regression over telefonen.