Mine Cookies

Livop.dk - Healing af Krop & Sjæl

"Den længste rejse du kan foretage dig i livet - er rejsen fra dit hoved til dit hjerte"Gary Zukaw

Drømte inderligt om uddannelse til clairvoyant

Udgivet: 1. marts 2017 | Forfatter: Susanne Schindtler Andersen

clairvoyant drøm

Mit liv i marts 2017

Hold da op, hvor er det hele så pudseløjerligt for tiden – Alt går op og ned.
Drømte inderligt om uddannelse til clairvoyant hos Tove Kofoed – men manglede midler mm.

Kunne næsten ikke slippe det, og det red mig som en mare i hele januar og februar, indtil jeg gav slip. Græd og græd – spiste chokolade og græd igen. Og gav slip… indså at alt er fint her og nu. Jeg skal elske livet her og nu og alle de mennesker – og dyr – og alt som jeg møder på min vej.
Alt er ligetil … måske. Føler mig lykkelig bare sådan. Tænker på om det er nymånen, der hjalp mig med at slippe det her i weekenden. Måske de sidste rester af 2016 energien, der slap op… jeg ved det simpelthen ikke. Føler mig bare lettet på en eller måde. Lettet for alle de mærkelige udregninger min hjerne laver for at udregne, hvad der skal til for at gøre mig lykkelig.
Og så slår det mig, at jeg bare kan være det – her og nu – uden nogen særlige faktorer, der lige skal opfyldes.
Så … livet er på en eller anden måde bare helt ok og mere til.
Men ikke nok med det, så dagen efter at jeg har aflyst uddannelsen, så skriver de til mig med et tilbud, der gør det muligt at begynde alligevel.
Overså mærkelig nok mailen. Men fandt den ved et tilfælde for et øjeblik siden.
Er livet ikke forunderligt. Jeg er stadig så målløs, at jeg bare må skrive det ned. Tror simpelthen at jeg langt om længe må overgive mig til livets karrusel og stole på, at alting bare er i super orden.

Jeg faldt tidligere i dag over en artikel i ugeavisen Odsherred, og her læste jeg en artikel på kirkesiden af sognepræst Annette Berg, som hedder “At elske betingelsesløst”.
Fantastisk kraftfuldt indlæg, der tager udgangspunkt i bogen “Til Himlen og Tilbage”. Neurokirurgen Eben Alexander ligger i koma i 7 dage. Da han mirakuløst vågner op har han budskaber med fra himlen. Dette beskriver han i sin bog, og Annette Berg gengiver kort nogle af essenserne, som jeg synes er så smukke, storladne og samtidig dybt jordnære. At ubetinget kærlighed er grundlaget for alt, dette er virkelighedernes virkelighed, den ufattelige strålende sandhedernes sandhed, der lever og ånder inde i kernen af alt, hvad der findes. Den dagligdags kærlighed alle kender til.

“Vi er elsket og højt værdsat fra højeste sted.
Vi har intet at frygte.
Vi kan ikke gøre noget forkert.”

Ja, størst er alt er kærligheden…
Er det ikke fantastisk ?

Skrevet i et kærligt øjeblik

Kærlig hilsen Susanne